Elektrikertjenester av høy kvalitet

Som oftest vil innehavere av bolig ha behov for diverse elektrikertjenester, da mange elektriske elementer krever service og utskiftninger ettersom årene går. Valget du tar når du skal finne rett elektriker vil påvirke boligen din.

Odin Elektro AS har alltid en målsetning om å levere alle typer elektrikertjenester av høy kvalitet til fornuftig pris. Hos oss skal du som kunde kunne stille høye forventninger til vårt arbeid.

Vi tilbyr følgende elektrikertjenester

  • Elbillading
  • Sikringsskap
  • El-sjekk
  • Belysning
  • Smarthus
  • Standard elektrikertjenester

Alle våre elektrikertjenester utføres av autoriserte medarbeidere, og med høy faglig kompetanse. Hos oss vil du komme i kontakt med en erfaren elektriker med spisskompetanse på din installasjon.

Usikker på hvilken løsning som passer best?

Det er anbefalt å være sikker på hvilke valg og alternativer som passer boligen best, i forkant av prosessen. Dersom du er usikker, kan du trygt benytte deg av vår erfaring. Vi kan veilede deg fra start til slutt. Vi sørger for at du blir fornøyd med våre elektrikertjenester.

24-timers elektrikervakt

Som elektrofirma tilbyr vi døgnbemannet vakttelefon for akutte situasjoner utenom vår åpningstid. Ring oss på 48 21 22 01 og trykk 1 for å bli satt over til vakttelefonen.

Vi påtar oss alle typer elektrikertjenester for våre oppdragsgivere i Fredrikstad og omegn.

Du er velkommen til å ta kontakt med oss i Odin Elektro AS for mer informasjon vedrørende våre elektrikertjenester!

Ikon av en pil som peker opp.

Trenger du hjelp?

Vi behandler alle henvendelser så fort vi kan