Sikringsskap

Et gammelt eller utdatert sikringsskap er ofte årsaken til elektriske problemer. Et nytt skap sikrer mer stabil og pålitelig strømforsyning.

Sikringsskap

Mange gamle sikringsskap er ikke tilpasset det strømforbruket vi har i dag. Innholdet i skapet kan være i dårlig forfatning og sikringene er ofte overbelastet. Et overbelastet sikringsskap utgjør en stor brannfare.

​Ved å bytte sikringsskapet får du moderne automatsikringer med jordfeilbryter. Disse sikringene beskytter kursene i huset slik at ledninger og stikkontakter ikke blir overbelastet. Samtidig sørger de for at farlige jordfeilstrømmer ikke blir stående i anlegget og skaper brannfare. Overspenningsvernet beskytter mot høye spenninger på nettet som kan skade elektriske artikler som er plugget i stikkontaktene.

Når du skal oppgradere sikringsskapet må jobben gjøres av et autorisert installasjonsfirma. Våre elektrikere vet hvilke krav som stilles når man skal installere kurser, sikringsskap, stikkontakter, lys og varme slik at man har et anlegg som er trygt i mange år fremover.

Gamle skrusikringer gjorde det mulig å overbelaste kursene i huset, men det går ikke med de nye sikringene. Derfor vil det til tider være nødvendig å legge inn noen nye kurser i forbindelse med at man bytter sikringsskapet.

For oss i Odin Elektro er kvalitet svært viktig i vårt daglige arbeid. Vi er det naturlige valget for deg som holder til i Fredrikstad, Sarpsborg og Moss.

Trenger du hjelp?

Vi behandler alle henvendelser så fort vi kan

Ikon av en pil som peker opp.