Sikringsskap

Mange gamle sikringsskap er ikke tilpasset det strømforbruket vi har i dag. Innholdet i skapet kan være i dårlig forfatning og kretsene er ofte overbelastet.

Sikringsskap

Mange gamle sikringsskap er ikke tilpasset det strømforbruket vi har i dag. Innholdet i skapet kan være i dårlig forfatning og kretsene er ofte overbelastet. Et overbelastet sikringsskap utgjør en stor brannfare.

​Ved å bytte sikringsskapet får du moderne automatsikringer med jordfeilbryter. Disse sikringene beskytter kursene i huset slik at ledninger og stikkontakter ikke blir overbelastet. Samtidig sørger de for at farlige jordfeilstrømmer ikke blir stående i anleggget og skaper brannfare. Overspenningsvernet beskytter mot høye spenninger på nettet som kan skade elektriske artikler som er plugget i stikkontaktene.

Når du skal oppgradere sikringsskapet må jobbeb gjøres av et autorisert installasjonsfirma. Våre elektrikere vet hvilke krav som stilles når man skal installere kurser, sikringsskap, stikkontakter, lys og varme slik at man har et anlegg som er trygt i mange år fremover.

Gamle skrusikringer gjorde det mulig å overbelaste kursene i huset, men det går ikke med de nye sikringene. Derfor vil det til tider være nødvendig å legge inn noen nye kurser i forbindelse med at man bytter sikringsskapet.

For oss i Odin Elektro er kvalitet svært viktig i vårt daglige arbeid. Vi er det naturlige valget for deg som holder til i Fredrikstad og omegn.

24-timers elektrikervakt

Dersom behovet for å bytte sikringsskap er akutt og utenom åpningstid, anbefaler vi deg å benytte deg av vår døgnbemannet vakttelefon - Ring oss på 48 21 22 01 og trykk 1 for å bli satt over til vakttelefonen

Trenger du hjelp?

Vi behandler alle henvendelser så fort vi kan

Ikon av en pil som peker opp.