Sikringsskap

Mange gamle sikringsskap er ikke tilpasset det strømforbruket vi har i dag. Innholdet i skapet kan være i dårlig forfatning og kretsene er ofte overbelastet.

Sikringsskap

Mange gamle sikringsskap er ikke tilpasset det strømforbruket vi har i dag. Innholdet i skapet kan være i dårlig forfatning og kretsene er ofte overbelastet. Et overbelastet sikringsskap utgjør en stor brannfare.

​Ved å oppgradere sikringsskapet får du moderne automatsikringer med jordfeilbryter. Disse sikringene beskytter kursene i huset slik at ledninger og stikkontakter ikke blir overbelastet. Samtidig sørger de for at farlige jordfeilstrømmer ikke blir stående i anleggget og skaper brannfare. Overspenningsvernet beskytter mot høye spenninger på nettet som kan skade elektriske artikler som er plugget i stikkontaktene.

Når du skal oppgradere sikringsskapet må jobbeb gjøres av et autorisert installasjonsfirma. Våre elektrikere vet hvilke krav som stilles når man skal installere kurser, sikringsskap, stikkontakter, lys og varme slik at man har et anlegg som er trygt i mange år fremover.

Gamle skrusikringer gjorde det mulig å overbelaste kursene i huset, men det går ikke med de nye sikringene. Derfor vil det til tider være nødvendig å legge inn noen nye kurser i forbindelse med at man oppgraderer sikringsskapet.

Trenger du hjelp?

Vi behandler alle henvendelser så fort vi kan

Ikon av en pil som peker opp.