Våre tjenester

Vi er et naturlig valg for pris- og kvalitetsbevisste kunder.

Vakttelefon
Elbillader

Vi tilbyr en komplett og skreddersydd ladeløsning til din elbil eller hybridbil. Vi tar hensyn til dine behov og finner den optimale løsningen som passer for deg. Du kan være trygg på at vi har kunnskapen og erfaringen som kreves for å levere en pålitelig og effektiv ladeløsning

Smarthus

Skap ditt drømmehjem med smarthusløsninger! Vi gir deg et mangfold av muligheter for å gjøre hjemmet ditt smartere og mer tilpasset dine unike behov. Ta kontakt med oss, så finner vi den perfekte smarthusløsningen som passer best for deg.

Sikringsskap

Et gammelt eller utdatert sikringsskap er ofte årsaken til elektriske problemer. Et nytt skap sikrer mer stabil og pålitelig strømforsyning.

El-sjekk

Hva innebærer en el-sjekk for boligen din? En el-sjekk er en grundig visuell gjennomgang av ditt elektriske anlegg, gjennomført for å identifisere eventuelle synlige feil og mangler. Formålet med denne sjekken er å forsikre at el-installasjonene i hjemmet ditt er i topp stand og trygge å benytte. Det anbefales å gjennomføre el-sjekker regelmessig for å forebygge risiko for branner og feil i det elektriske anlegget.

Elektroarbeider

Vi utfører alle typer elektroarbeid og er klare til å hjelpe deg med alle dine behov. Uansett om du trenger råd eller har spørsmål, er vi her for å gi deg den beste løsningen.

Boligmappa

Boligmappa er for å levere lovpålagt dokumentasjon på utført arbeid, og gir en praktisk og pålitelig måte å samle all nødvendig informasjon på ett sted.

Belysning

Belysning i boligen har en kraftig innvirkning på trivsel, og vi er dedikerte til å skape den rette belysningen som passer perfekt til hver enkelt kundes behov og ønsker.

Lyd

Vi samarbeider med Hi-Fi Klubben for å levere lydopplevelser i ditt hjem. Våre elektrikere installerer lydsystemer av høy kvalitet som forbedrer din hjemmeunderholdning.

Trenger du hjelp?

Vi behandler alle henvendelser så fort vi kan

Ikon av en pil som peker opp.