Bestille elektriker til gunstig pris

Hos Odin Elektro AS kan du bestille autorisert elektriker til en fornuftig pris. Vi gjennomfører både store og små prosjekter med presisjon i alle ledd. Kvalitet og effektivitet er viktige nøkkelord i vårt arbeid.

Vi er det naturlige førstevalget for pris- og kvalitetsbevisste kunder!

Som elektriker tilbyr vi følgende tjenester

• Elbillading

• Sikringsskap

• El-sjekk

• Belysning

• Smarthus

• Alle slags typer elektroarbeid

Vi har en elektriker for alle type oppdrag. Alle våre tjenester gjennomføres med maksimal service og god oppfølging. Vi jobber lojalt etter filosofien om at en elektriker fra oss er derfor en elektriker som oppfyller alle dine ønsker og behov – samtidig som at løsningene er i samsvar med gjeldende standarder på området.

Elektriker med 24-timers døgnvakt

Elektriske uhell kan forekomme til alle døgnets tider. Vi er tilgjengelig for deg som trenger elektriker utenom åpningstid. Ring oss på 48 21 22 01 og trykk 1 for å bli satt over til vakttelefonen.

Elektriker med fokus på dokumentasjon

For å kvalitetssikre våre arbeider benytter vi oss av Boligmappa til å levere all lovpålagt dokumentasjon på arbeid vi utfører hos deg. Dersom du eier en bolig er du allerede registrert!  Sjekk selv ved å logge deg inn.

Rådgivning fra kyndig elektriker

Som et autorisert installasjonsfirma og elektrikere kan vi tilby kvalifisert hjelp innenfor elektrofaget, og vi bistår gjerne våre kunder med råd og veiledning gjennom hele prosjektet for å komme frem til riktig løsning. Gunstige kampanjer Vår bransje er i stadig utvikling, og vi tilfører stadig ny kompetanse og smarte produkter. Se her for å se nærmere på våre aktuelle nyheter og kampanjer

Vi er det naturlige valget for deg som holder til i Fredrikstad og omegn. Vi er tilgjengelige for både privat- og bedriftsmarkedet.

Kom i kontakt med en autorisert elektriker i dag!

Ikon av en pil som peker opp.

Trenger du hjelp?

Vi behandler alle henvendelser så fort vi kan