SIKRINGSSKAP

HAR DU ET SIKRINGSSKAP MED GAMMELDAGSE SKRUSIKRINGER? DA BØR DU FÅ SJEKKET TILSTANDEN PÅ SIKRINGSSKAPET.

MANGE GAMLE SIKRINGSSKAP ER IKKE TILPASSET DET STRØMFORBRUKET VI HAR I DAG. INNHOLDET I SKAPET KAN VÆRE I DÅRLIG FORFATNING OG KRETSENE ER OFTE OVERBELASTET. ET OVERBELASTET SIKRINGSSKAP UTGJØR EN STOR BRANNFARE.

 

VED Å OPPGRADERE SIKRINGSSKAPET FÅR DU MODERNE AUTOMATSIKRINGER MED JORDFEILBRYTER. DISSE SIKRINGENE BESKYTTER KURSENE I HUSET SLIK AT LEDNINGER OG STIKKONTAKTER IKKE BLIR OVERBELASTET. SAMTIDIG SØRGER DE FOR AT FARLIGE JORDFEILSTRØMMER IKKE BLIR STÅENDE I ANLEGGET OG SKAPER BRANNFARE. OVERSPENNINGSVERNET BESKYTTER MOT HØYE SPENNINGER PÅ NETTET SOM KAN SKADE ELEKTRISKE ARTIKLER SOM ER PLUGGET I STIKKONTAKTENE.

NÅR DU SKAL OPPGRADERE SIKRINGSSKAPET, MÅ JOBBEN GJØRES AV ET AUTORISERT INSTALLASJONSFIRMA. VÅRE ELEKTRIKERE VET HVILKE KRAV SOM STILLES NÅR MAN SKAL INSTALLERE KURSER, SIKRINGSSKAP, STIKKONTAKTER, LYS OG VARME SLIK AT MAN HAR ET ANLEGG SOM ER TRYGT I MANGE ÅR FREMOVER.

 

GAMLE SKRUSIKRINGER GJORDE DET MULIG Å OVERBELASTE KURSENE I HUSET, MEN DET GÅR IKKE MED DET NYE SIKRINGENE. DERFOR VIL DET TIL TIDER VÆRE
NØDVENDIG Å LEGGE INN NOEN NYE KURSER I FORBINDELSE MED AT MAN OPPGRADERER SIKRINGSSKAPET.

 

 

 

 

 

TA KONTAKT FOR TILBUD PÅ REHABILITERING AV SIKRINGSSKAPET. 

 

INFO

 

ODIN ELEKTRO AS

ADRESSE: SØRKILEN 8,

1621 GRESSVIK

POSTBOKS 30, 1620 GRESSVIK

TELEFON: 48 21 22 01

EPOST: POST@ODIN-ELEKTRO.NO

ORGNR: 914 966 086

MAN - FRE: 07.30 - 16.00